Se dette nyhedsbrev i en browser

Ingen grund til panik

Vi er glade for at kunne fortælle, at der ikke bliver lavet ændringer i radio- eller tv-kanaler her ved årsskiftet. Så du skal altså ikke i gang med at søge tv-kanaler denne gang. Vi synes også, at vi gjorde det temmelig grundigt sidste år ;-)
Nogle læsere har i andre medier bemærket, at YouSee lukkker deres FM-radiokanaler. Det gør HAS ikke, så du kan også stadig bruge dit gode stik ud til hele verden til at få radio i fin kvalitet ind i stuen. 

Kom nu... - du har betalt for det!

 
I denne tid med spændende håndbold vil der sikkert være rift om fjernbetjeningen og så man kan zappe mellem programmer. Men hvorfor ikke bruge muligheden for at bruge telefon eller ipad som "skærm nummer 2"? Har du ikke allerede web-tv, så er det måske nu, du skulle tage og bruge de muligheder, du har - og som du faktisk allerede betaler for.
Med web-tv får du - udover muligheden for at se tv på skærmen og på ipad eller telefon samtidig - også mange andre muligheder. Har du pakke 2 eller 3, kan du se de mange tv-udsendelser, der er gemt i arkiv, starte forfra eller bare checke guiden for kommende udsendelser. 
Se den korte intro til, hvordan du kommer i gang ved at klikke på filmen her til højre. Du skal oprette dig som bruger på www.yousee.dk og bekræfte brugen ved hjælp af NemID - men så er du også i gang med at udnytte dine muligheder!
 - så kom nu ind i kampen! Prøv det i det mindste!

Enkle produkter til super pris til vores medlemmer

Vi håber, at alle medlemmer har lagt mærke til den nye sammensætning af hastigheder og priser. Hovedparten blev lanceret op til vores jubilæum - og en yderligere forenkling sker med virkning fra januar 2017. Megaskarpe produkter - og så udvider vi vores muligheder for at hjælpe til bedre løsninger på det trådløse net.
Læs hele vores pressemeddelelse her.

Julen nærmer sig...

Torsdag den 22. december lukker kontoret fra kl. 14.30
Fredag den 23. december er der lukket hele dagen.
Mandag den 26. december er kontoret lukket.
 
Tirsdag 27. – fredag den 30. er der normal åbningstid.
 
Support på tv, bredbånd og telefoni udenfor kontorets åbningstid: Læs her!
 
Vi ønsker alle vores medlemmer en rigtig glædelig jul!
Frameld dig dette nyhedsbrev