Se dette nyhedsbrev i en browser

Tusind tak....

 
... til de mange, der kom og var med til at fejre vores 40 års jubilæum på Vendelbohus. Der var en god, stor og positiv interesse fra alle besøgende og bestyrelsen fik snakket, snakket - og ja, snakket!
Skulle du have lyst til at (gen)se lidt fra de gode dage, så kan du klikke på videoen her ved siden af.
Men først og fremmest: TAK! 

De heldige vindere

 
I forbindelse med jubilæet havde vi en del konkurrencer. Den heldige vinder af et dejligt Panasonic tv fra Barkholt Radio & TV blev Ebbe Jørgensen.
Se alle vindere på vores hjemmeside has.dk.

Der bliver lagt mærke til os

Vi satte bredbåndshastigheden op uden at røre prisen - og det var noget, der blev lagt mærke til. Lad os bare tilstå, at det har fået mange gode bemærkninger med på vejen og hver måned bliver nye tilsluttet foreningens bredbånd. Vi hviler ikke på laurbærrene, og snart har vi et par andre gode nyheder, som vil glæde mange. Bare for at vække jeres nysgerrighed ;-)

TV på mobil, tablet og pc

I har været rigtigt gode til at fange budskabet om "bland selv"-mulighederne, hvor man selv kan vælge et antal tv-kanaler. Det er vi glade for.
Til gengæld tror vi, at det ikke er gået lige så rent ind, at et HAS-tv abonnement også giver adgang til at se tv på alle platforme. Tænk på det næste gang, der er en i huset, der "stjæler" fjernbetjeningen. Du kan sidde mageligt i sofaen og følge med på flere skærme på en gang - og har du pakke 2 eller 3, kan du endda starte forfra og se en del tv-udsendelser i arkiv. Vi vil snart lave en lille vejledning på info-kanalen, hvis du skulle være interesseret. For at få web-tv skal du have en app og oprette et YouSee-login

Prisen på tv stiger lidt næste år

Uanset hvilken tv-pakke du har, så stiger prisen med 10 kr. pr. måned næste år. Og vi tør godt sige, at det er en lille stigning, for hos de kommersielle udbydere holder man sig ikke på det niveau. Så vi har stadig nogle af landets bedste priser på tv - og ser man på de mange nye muligheder, vi har fået i det seneste år, så er det vel til at overse.
Frameld dig dette nyhedsbrev