Se dette nyhedsbrev i en browser

Det er ved at blive hverdag igen...

 
De store ændringer i starten af året er nu at være "landet", og både bestyrelse, kontor og foreningens mange medlemmer har hurtigt omstillet sig og vænnet sig til tv fra YoySee og bredbånd fra foreningen - også et nyt "produkt" til sommerhusejere! 
Her kan du læse lidt om vores generalforsamling, den nye boks fra YouSee, den kommende kulturnat og lidt til.
God læselyst ;-) 

Minimesse og generalforsamling

Året har været præget af nye tiltag. Sådan var det også med årets generalforsamling, der blev afholdt på Vendelbohus og blev forudgået af en lille messe.
Lidt kartoffelsalat, lidt at drikke og muligheden for at møde folk fra YouSee, HAS' kontor og bestyrelse lokkede mange til. Det blev til gode snakke og det var tydeligt, at mange var rigtigt godt tilfredse.
Det tydede det også på til den efterfølgende generalforsamling. Dem, der valgte at deltage, fik en grundig orientering om skiftet fra Stofa og etableringen af eget bredbånd.
Foreningens økonomi er god og bestyrelsesmedlem Brian Thomasberg kunne fortælle, at de gennemførte tiltag allerede i dette år vil spare medlemmerne for 15 mio. kr.
Der var genvalg til den samlede bestyrelse. 

Succes med HAS bredbånd

 
Aldrig har vi haft så mange medlemmer på bredbånd! Vi ved godt, at det i den første uges tid ikke spillede helt som det skulle alle steder. Men nu ligger antallet af henvendelser til kontoret på et meget fornuftigt leje og anlægget er efterhånden godt stillet ind til vores bredbåndsløsning. Flere henvendelser drejer sig om det trådløse, wifi'en - og vi kan se, at det ikke er en opgave, vi står alene med. Alle, der leverer bredbånd bliver nødt til at hjælpe folk med den del. 
- Men vi er rigtigt glade for den opbakning, som vi oplever fra vores medlemmer, siger formand Kurt Larsen, der på foreningens generalforsamling understregede, at bestyrelsen fortsat vil arbejde på at hjælpe medlemmerne på bedst mulige måde.
Er du medlem af HAS, kan du både bestille bredbånd og ændre din hastighed via MitHAS! 

Fleksibel HAStighed i sommerhuset

Internet i sommerhuset er efterhånden lige så nødvendigt som el og vand. For de sommerhusejere, der kan koble sig på det HAS bredbånd, er der nu en god løsning.  
- Mange vil gerne vil have en god hastighed, når man er i sommerhuset. Det giver jo adgang til at tjekke mails, søge på nettet og streame film og være flere på samtidig – også når man holder fri. Men til gengæld synes de fleste, at det er lidt underligt, at de skal betale fuld pris, når huset står tomt. Derfor har vi lavet en særligløsning: Når du bruger huset, kan du indstille bredbåndshastigheden til det, du ønsker, og så skrue ned, når du ikke er der. Du får mulighed for at sætte dit abonnement i bero til en særlig lav pris! Det betyder ikke, at forbindelsen er afbrudt. Du kan stadig bruge overvågning, alarmer og varmestyring mv, som mange sommerhuse har i dag.
Man kan skrue op og ned for sin bredbåndshastighed via sit login på foreningens hjemmeside. Se mere på foreningens hjemmeside eller kontakt kontoret, hvis du er interesseret!
 

Mød os til kulturnatten - eller se det på tv

Igen i år er vi med til den festlige kulturnat. I år sker det i et samarbejde med Skaga FM - og skulle du af en eller anden grund vælge at blive hjemme, så kan du alligevel opleve stemningen. Stil ind på HAS' info-kanal for vi sender live fra scenen midt på Springvandspladsen.
Som sædvanlig stiller vi også op til en god snak om foreningen, om bredbånd mv. YouSee stiller op sammen med os, så du kan også mulighed høre om bland selv-muligheder, den nye boks eller andet, du måtte have på hjertet.
Vi har som så mange andre også en fin konkurrence - læs mere om det senere i den annonce, som vi får lavet specielt til formålet ;-)

Skal/vil du have en boks?

Som nævnt i seneste nyhedsbrev er det aftalt med YouSee, at de medlemmer, der lige nu har en boks med kort og som abonnerer på og dermed betaler for startforfra/arkiv, skal kontaktes. Har man fulgt lidt med på de forskellige medier om YouSee og deres lancering af boksen, så har de i den grad - og af flere forskellige grunde - haft startproblemer. 
Det er stadig vores forventning, at medlemmerne bliver kontaktet, for der er på den anden side ikke tvivl om, at den nye boks er en betragtelig forbedring af den tidligere boks - selv med startproblemerne. 
Vores aftale indebærer, at man - uanset hvilken tv-pakke man har - kan få den nye boks med de mange muligheder til 30 kr. om måneden. Skulle du være i tvivl: Er det noget for mig - så kig op på Springvandspladsen til kulturnatten den 3. juni. Der vil du kunne blive introduceret til boksen.
Med boksen kan du 
  • slippe for faste sendetider – du går blot i Tv-arkiv og finder dét, du ikke nåede at se
  • optage et afsnit af yndlingsserien – eller hele sæsonen
  • spole tilbage og se et afgørende øjeblik igen
  • sætte programmet på pause, mens kaffen brygger færdig
  • lave dit eget underholdningsunivers med din favorit programmer
På vores hjemmeside vil vi holde jere opdateret om boksen og de nye muligheder. Se vores nuværnde her!
Frameld dig dette nyhedsbrev