Se dette nyhedsbrev i en browser

TV tid igen

Sportsinteresserede har ikke haft meget fri fra tv i år med EM i fodbold, cykling, OL, tennis, golf, formel 1 og mere til på programmet. Nu sætter efteråret ind, det bliver tidligere mørkt og tv og hygge i sofaen lokker andre end "sportsfolk" til skærmen.
Og så er det du kommer i tanker om de nye muligheder hos HAS, som blev præsenteret i starten af året. Det var dem, hvor du tænkte: "Det må jeg se på lidt senere". Og det kunne så godt være nu!
Lad os genopfriske mulighederne og så får du en gylden mulighed for selv at undersøge tingene nærmere! Læs om vores jubilæum længere nede på denne side!

Klassisk tv - klassisk med et tvist eller med på det nyeste

Hvilken tv-seer er du? Her får du en hurtig og grov inddeling, hvor du måske kan finde dig selv. 
Er du klasssisk HAS tv-seer: Så holder du dig til det trygge og enkle med en pakke og kan se alle dine tv-kanaler på dine tv-apparater. Dit stik ind i dit hjem er din vej til mange gode timers oplevelser uden besvær.
 
Er du "klassisk med et tvist", bruger du sikkert en af de nye muligheder: Nemlig "Bland selv"-løsningen, hvor du f.eks. vælger 11 tv-kanaler helt frit ovenpå de 29 tv-kanaler, der er i pakke 1. Prisen er den samme som for pakke 2, men du blander selv din helt egen sportspakke, familiepakke, naturpakke eller...! Det kræver lidt: En kortlæser og et kort - en engangsudgift og lidt arbejde med at vælge! 
Er du med på det nyeste og har en ny box fra Yousee? Her lukker du op for mange flere muligheder end vi lige har plads til at fortælle om her. 
Uanset hvad du er, så har du sammen med din tv-pakke også web-tv, som du kan tage med dig alle steder. Web-tv. som også gør, at du kan se mange programmer fra arkivet, kan starte forfra og meget mere. 
Det var den korte genopfriskning! Vil du vide mere, så se på vores hjemmeside eller kom og besøg os til vores jubilæumsarrangement (se mere herunder).

Succes for HAS Bredbånd

Vi har en meget stor og trofast medlemsskare, der valgte at holde fast i os, da vi i starten af året brød ud og lavede vores eget foreningsbredbånd. Vi får stadig nye på og er rigtigt glade for den opbakning, som vi har. Det er tydeligt, at folk er glade for den lette adgang til foreningen og kontorets gode hjælp.
 
Sådan en succes skal selvfølgelig fejres.
I anledning af vores jubilæum sætter vi derfor hastighederne markant op på de mest populære bredbåndsprodukter. Det vel at mærke uden at prisen ændres. Hastighederne ændres automatisk til de nye niveauer i denne uge!
Fortsætter vores succes, kan det ikke udelukkes, at vi finder på andre spændende ting i fremtiden ;-)

Trådløst er sagen, men det kan give problemer

Alle udbydere af bredbånd har en ting til fælles: De står med en stor opgave i forhold til det trådløse netværk i hjemmene. Selv om teknikere understreger, at kabler er den bedste løsning, så vil vi praktikere have trådløse forbindelser til telefoner, ipads, overvågning og meget andet. Wifi i daglig tale.
Vi har et rigtigt godt net ud til det enkelte medlem. Det kan vi se og registrere. Mange bruger også wifi helt uden problemer, mens andre døjer. Der kan være mange årsager til det. 
Har du problemer med dit trådløse net i hjemmet, så sig til - ring eller kontakt os. Der er ingen grund til at gå og irritere sig over det. Kontakt os - ellers kan vi ikke vide, at du har brug for hjælp.

Fortsat FM-radio som nu

Bekymrede radiolyttere har kontaktet os i forbindelse med at Yousee har annonceret, at de vil lukke for FM-radio på deres anlæg. 
Bare rolig - vi fortsætter med at sende radiosignaler som hidtil. Bestyrelsen har ikke planer om at ændre det, så lyt bare videre bare videre på dit anlæg.

40 år på banen

Den 15. marts havde vi eksisteret i 40 år, men lige på det tidspunkt var der nok andet at se til end at holde jubilæum! Men det gør vi nu! Den 15. og 16. oktober slår vi dørene op til Vendelbohus, og vi kan godt love, at der bliver noget for alle aldersgrupper. Vil du se indholdet, så besøg os på hjemmesiden, som vi hele tiden opdaterer.
Vi håber, at du har lyst til at kigge forbi. Det er ganske uhøjtideligt og der er åbent for alle.
Vi glæder os til at se dig. 

Hvor mange tv-kanaler havde vi midt i 80-erne?

Hjemmesiden Digitalt.tv, der styres og udgives her fra Hjørring, har bedt om lov til at sende et klip, som vi brugte i forbindelse med vores medlemsmøder. Klippet fortæller en fin historie fra midt i 80'erne, om foreningens aktivitet og om, hvor mange tv-kanaler, vi havde til rådighed dengang. Hvor mange tror du? Se den hyggelige film her - men benyt også lejligheden til at afsøge mange andre gode informationer på hjemmesiden. Læs f.eks. anbefalinger til køb af tv, om tips til bedre billeder på din fladskærm og meget andet.
Frameld dig dette nyhedsbrev