Se dette nyhedsbrev i en browser

Så er vi ved at være der...

Nu nærmer vi os det næste - og i denne omgang sidste - skifte: Fra Stofa bredbånd til HAS bredbånd. Det sker - og kommer vel næppe som en overraskelse for ret mange - natten mellem den 31. januar og 1 februar. Vi er klar, og det håber vi også, at du er...
Læs mere her!

De sidste medlemsmøder i denne omgang

Efter en længere periode med mange informationer både her og der, er vi nu ved at nå i mål med de store omlægninger, som vi har planlagt. Det har været en travl tid med mange møder, meget skriveri til hjemmeside, facebook, nyhedsbreve, aviser og ugeblade, interviews til radiokanaler mv. Men også en tid med rigtigt mange velbesøgte medlemsmøder med stor spørgelyst og god stemning
Vi vil fra bestyrelsen gerne sige tak for et fantastisk samarbejde. Vi har registreret en meget stor vilje til at hjælpe hinanden med tekniske spørgsmål og svar. Det vil vi gerne have mere af, og vi vil nu lægger hovederne i blød for at finde ud af, hvordan vi fortsætter de gode takter!

Sådan skifter du modem

Du kan roligt gå til opgaven med at skifte modem. Efter vores overbevisning, så er den opgave til at have med at gøre. Ikke mindst, hvis du følger den præcise vejledning, der følger med dit nye modem. Vil du se en kort film om, hvordan det skal gøres, så klik på videoen her!
Men ellers kort og godt: 
Tidligst den 31. januar - sent om aftenen: Sæt de nuværende stik i det nye modem, sæt strømforsyningen til det nyt modem til - og tænd for det. Gå i seng! 
1. februar: Start med at bruge dit nye modem fra HAS - husk at koble trådløse enheder til. Navnet på det trådløse modem + koden står på siden af det! 
Husk: Send det gamle modem + strømforsyning retur til Stofa (brug adressesedlen)! Læs flere tips her!

Fejlrettelse - elektronisk programguide

Flere medlemmer opdagede, at deres epg stoppede med at fungere ordentligt efter skiftet til youSee. For dem, der ikke lige ved, hvad en epg er, så står det for "elektronisk programguide" og er på flere nyere tv-apparater. Klik på "guide" på din fjernbetjening, og du får en programoversigt frem samtidig med et lille billede af den tv-kanal, du så på.
Desværre skete der det, at denne funktion blev reduceret, men ikke på samme måde på alle tv-apparater: Hos nogle var det stadig ok - på andre fungerede det ikke - eller kun i begrænset omfang!
Teknikerne hos Yousee har nu fundet løsningen, og nogle af vores medlemmer har testen den - og det virker. I løbet af kort tid vil fejlen blive udbedret, så dem, der savner deres epg kan se frem til, at den kommer til at virke igen. Også uden at de skal til at lave en ny kanalsøgning.
Det er tilsyneladende et problem, som youSee har haft i en længere periode, men nu er det rettet. Om vi kan tage en del af æren..? - Er det ikke lige meget, bare det virker??

Bekymrende stofanet-mailadresser

Vi har stadig medlemmer, der har en adresse, der ender på @stofanet.dk eller @mail1.stofanet.dk. Vi gør lige - endnu en gang - opmærksom på, at disse mailadresser udgår. Stofa vil ikke have, at man fortsætter med at anvende dem. Så skift dem nu! - Læs mere på vores hjemmeside om, hvordan det kan gøres! - Og hurtigt...
Har du en af disse mailadresser, så kan du indtil udgangen af februar se din mail på Stofas hjemmeside ("Mine sider" eller "Webmail"), men så er det også slut!!

Fik du helt styr på tv-delen

Skiftet til youSee som leverandør af tv i starten af januar forløb teknisk set udmærket. Mange medlemmer benyttede chancen til at gå ombord i de nye "bland selv"- og webtv-muligheder, smartbokse blev byttet og der var stor aktivitet på kontoret.
Skulle du også have lyst til at se mere til de nye muligheder, så husk, at du kan finde dem enten på vores hjemmeside eller læse mere om det i vores medlemsblad. Har du mistet det - eller slet ikke fået det, så kan du også finde det elektronisk. Læs det her! 

Den korte gentagelse af svar på "hvorfor?"

Har du glemt, hvorfor vi står her i vadestedet? Skifter Stofa med youSee og vælger selv at stå for bredbånd? Vi gentager lige hvorfor: En gevinst på mindst 30 mio. kr. i de kommende tre år til foreningens medlemmer. Lavere priser på tv-pakker og højere hastighed på bredbånd til lavere pris.
De nye muligheder, vi nu får med bredbånd og produktsammensætning har du også en direkte mulighed for at påvirke. Enten gennem bestyrelsen eller ved at møde op på den årlige generalforsamling og komme med forslag. Mere skal der ikke til. Se det er det, vi forstår ved en stærk og vigtig foreningstanke. 
Frameld dig dette nyhedsbrev