Se dette nyhedsbrev i en browser

Så sker det...

Nu kommer vi til en af de milepæle, som vi har set meget frem til: Nemlig skiftet fra at have Stofa som leverandør af tv til fremover at få det fra youSee!
Det er noget som bestyrelsen har arbejdet meget og intenst med - og vores folk på kontoret har allerede mærket den overvældende interesse, der er for de nye muligheder.
 
Men nu er tiden inde til at krydse fingre og håbe... Kun en tåbe frygter ikke de ting, der kan ramme teknikken!

Der skal en kanalsøgning til

For de 20.000 husstande, der modtager tv-signal fra HAS, er den 5. januar en skelsættende dato. I morgen tidligt flyttes en hel del kabler og forbindelser i vores hovedstation, så det fremover bliver signalerne fra youSee, der bliver ledt ud i vores antenneanlæg. 
Kan du ikke se dine vante kanaler i morgen, skal du være lidt aktiv: For at få signalerne til at vise noget på fladskærmen hjemme i stuen, skal du nemlig lave en ny kanalsøgning. 
De fleste kan nok huske, hvordan man gør det, for vi lavede en større omlægning af kanalerne for et par år siden, som også krævede denne øvelse.

Den korte version

Hvordan kanalsøgningen skal gøres afhænger af flere ting: Tv-fabrikat, alderen på fjernsynet mv. Men for de fleste skal man via fjernbetjeningens menu gå ind og vælge nogle forskellige indstillinger. Vælg kabel-tv, udelukkende digitale tv-kanaler og youSee som udbyder. Skal du taste oplysninger ind, så er frekvensen 450.000 KHz (eller 450 MHz), netværks-ID er 100, modulation QAM 64 og symbolfrekvens 6875. 
 
Vil du læse mere om at indstille tv'et, så kan du selvfølgelig finde din manual frem. Du kan også se mere i medlemsbladet på bagsiden af det indstik, der er i midten af bladet. Har du det ikke lige ved hånden, så kan du finde det ved at klikke her.
 
Skulle du løbe tør for gode venner eller kan naboens knægt ikke hjælpe dig, så kan du også få professionel assistance. Vi har hentet tilbud fra dygtige folk og pris og telefonnumre kan du også finde i bladet.

Slut med analogt tv

De opmærksomme har set og hørt om vores beslutning om at lukke for de analoge kanaler. Men bare lige for en ordens skyld minder vi om det igen her. Vi har gennem tiden set, at nogle medlemmer har set analogt tv på deres digitale tv - og det har virket. Men fra i morgen er det slut, så søg kun efter de digitale kanaler. Har du stadig et af de første fladskærms-tv, hvor der ikke var en DVB C-tuner i, så kan du stadig benytte en boks for at ændre signalerne. Du kan ikke fortsætte med en Stofa-boks.

Tryk på telefonerne

Vi har modtaget ekstraordinært mange opkald de sidste dage - bl.a. fordi vi er løbet ind i et login-problem på youSees hjemmeside. De arbejder på højtryk for at få det løst. Det forlyder, at tilmelding til "bland-selv"-løsninger kan ske uden videre. Er du en af dem, der er interesseret i det, så læs mere om, hvad der kræves i medlemsbladet. Tilmelding til "bland-selv"-løsninger foregår på Yousees hjemmeside på dette link - og derefter på "psst" i højre side af skærmen.
Og så håber vi på to ting: At linket til web-tv kommer hurtigt op at køre, så det kan køre direkte fra hjemmesiden i stedet for at kræve et telefonisk opkald til youSee - og at I har lidt tålmodighed, når I ringer på HAS-telefonen. Vores folk gør deres bedste.
Frameld dig dette nyhedsbrev