Se dette nyhedsbrev i en browser

Så nærmer vi os...

 - og det er ikke bare den gode jule- og hyggetid, vi nærmer os. Også de to store skiftedage: 5. januar skifter vi Stofas tv-kabel i hovedstationen ud med youSees tilsvarende. For de medlemmer, der kun har tv fra foreningen, betyder det ikke det helt store: En kanalsøgning - og så kører tv-programmerne igen som nu.
Og så den næste store skiftedag: Nemlig vores egen bredbåndsløsning! Spændende tider, som vi har arbejdet meget ihærdigt med at gøre klar til. Vi glæder os til det nye år!

Hvad er den bedste bredbåndshastighed for mig

 Tidligere har der været stor fokus på de udbydere, der solgte hastigheder "op til" et eller andet. Ofte fik man ikke det, man betalte for. Måske skal vi snart se på det omvendte: Nemlig at nogle sælger langt højere hastigheder til os end vi reelt har brug for - eller kan bruge. 
Er du i tvivl om, hvor meget du har brug for? - Energistyrelsen har lavet en hjemmeside - Tjek dit net - hvor du både kan teste din hastighed og få råd om, hvor meget, du skal vælge - og derned betale for.
Der findes også andre gode steder på nettet, hvor du kan blive klogere. Se f.eks. på Bredbåndsmatch.dk, hvor illustrationen herunder er hentet! Det kan godt være, at du kan nøjes med mindre, spare penge - og så bygge ud i takt med behovet!

Den sidste videohilsen i år

Vil du høre formand Kurt Larsens sidste hilsen på video i år, så klik på billedet her ved siden af.
 
Foreningens webmaster har samlet de mange pressemeddelser og HAS-news, det er blevet til siden uge 34 og til nu. Det har været en meget travl periode for bestyrelse og kontor og andre involverede. Er der noget, du kunne tænke dig at gense, så klik ind på has.dk her. Eller nøjes med at tage en tur på vores hjemmeside under "NYT om tv og bredbånd 2016".

Vigtige perioder og datoer

 
Dato Det sker
december+
start januar
a) Nye modems er på vej til 10.000 medlemmer - OBS! Nogle bliver først leveret i januar!
b) Medlemmer med smarttv-bokse og CA-moduler fra Stofa kan ringe til youSee og få dem byttet. Stofas lejebokse skal sendes tilbage til Stofa! Ejebokse kan man evt. sælge. 
31. dec. Deadline for at flytte fastnetnummer, hvis man ønsker at fortsætte med ip-telefoni. 
1. jan.
Stofas web-tv og Smarttv-bokse virker ikke længere. Brug i stedet youSee's web-tv på din pc eller telefon - læs præcist hvordan du får det i medlemsbladet, der kommer i din postkasse den 24. december.
Bland Selv-løsninger kan iværksættes (kræver et kort og enten youSee-boks eller CA-modul) 
5. jan. Kanalomlægning - efter det, har man fortsat den tv-pakke, man abonnerer på. 
31. jan. Som afslutning på dagen erstattes Stofas bredbåndsmodem med det nye modem fra HAS.   
1. feb.    Vi er i drift med eget bredbånd.   
28. feb.  Slut med at kunne tilgå webmail hos Stofa, så har du mail der, du gerne vil have gemt, så...
Herover kan du se den kommende tids vigtige milepæle. Vil du vide mere om de enkelte punkter, kan du se mere på vores hjemmeside, www.has.dk eller i medlemsbladet, der omtales herunder. 

Åbningstider i julen

 
HAS' kontor har
- åbent den 21. og 22. december og
lukket fra den 23.december til 27. december, begge dage inkl. 
- åbent mellem jul og nytår - 28., 29. og 30. december fra kl. 9 - 13.
Husk, at du også kan skrive til os på info@has.dk

Velbesøgte medlemsmøder

Mange valgte at deltage i vores medlemsmøder i de seneste uger - herover et stemningsbillede fra Hirtshals. Det blev til gode møder og fra bestyrelsen skal der bare lyde et: Tak for fremmøde, for gode spørgsmål og den positive modtagelse.  

Mangler du det store overblik?

Tænker du nu: Hvad er det nu, der sker i foreningen den kommende tid? Har jeg styr på det? - og hvor kan jeg få et godt overblik? Så glæd dig: Den 24. december kommer der en lille gave i din postkasse, nemlig medlemsbladet fra HAS, hvor vi denne gang selvfølgelig har samlet alt relevant stof om kanaler, søgning, de nye muligheder og meget andet.
Skulle du være en af dem, som postbudet springer over - "nej tak til reklamer" - så skal du heller ikke snydes: Du kan læse bladet på hjemmesiden! Klik på www.has.dk - vælg "Medlem" og så "Medlemsblade", så har du det også i fingrene! God læselyst!
 
- Og så er det vist bare at sige: Glædelig jul og godt nytår!
Frameld dig dette nyhedsbrev