Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser!
 
Nu nærmer vi os et par nye milepæle i de forandringer, som vi er på vej mod i foreningen - og det kan du læse lidt om i dette nyhedsbrev. Den kommende tid bliver rigtig spændende, så følg med, lyder opfordringen fra bestyrelsen. 
  
Med venlig hilsen
Bestyrelsen HAS

Stofa sender brev til mange medlemmer

 
I den kommende tid får godt halvdelen af vores medlemmer et brev fra Stofa om, at en eller flere indgåede aftaler stopper. Vi har været i fin dialog med dem om indholdet af dette brev. Både Stofa og vi er selvfølgelig også interesseret i, at så mange som muligt af dem, der ikke længere skal have et eller flere produkter fra Stofa i brevet kan se, hvad de så skal gøre.
Ellers kan det medføre en masse henvendelser til både Stofas kundeservice og til HAS' kontor.
 
Vi opfordrer til, at du læser brevet godt igennem, og har du spørgsmål, så tjek vores hjemmeside. Her vil vi gøre endnu mere ud af at forklare, hvad man skal eller kan gøre. Og sidder du så alligevel med et ubesvaret spørgsmål efter det, så er vi selvfølgelig klar til at svare både på telefon og via mailen på info@has.dk.  

De korte nyheder fra HAS

Også i denne uge er der et videoindslag, som du kan se forskellige steder. Denne gang er det kortere end de foregående uger og handler om det brev, som Stofa vil sende ud i løbet af den kommende tid.
 
Skulle du have lyst til at se tidligere ugers klip eller læse de pressemeddelser, som vi har sendt, så kan du finde dem direkte ved at klikke her!
 

Vigtige milepæle

Nu bliver det snart meget tydeligt og konkret, at der sker noget! Meget snart får medlemmerne som nævnt herover et brev fra Stofa. Men der sker også andre ting i den kommende tid!
 
I løbet af de kommende uger begynder vi på den store opgave at sende modems ud til alle de medlemmer, der har bredbånd via foreningen. Der skal udleveres rigtigt mange, så du skal selvfølgelig ikke blive urolig, hvis du ikke får det som en af de første. Når du får et, så husk, at det først skal tilsluttes den 31. januar næste år - men glæd dig!
 
En anden stor ting, som kun de færreste vil se, er, at den store styringsenhed til bredbånd og modems, CMTS'en, bliver installeret og youSee begynder at forberede grejet, der skal sørge for, at du kan se tv efter den 5. januar. De sidste ting her er selvfølgelig ikke noget du mærker noget til lige nu, men tro os - det glæder bestyrelsen, at alt kører helt efter tidsplanen!

Priserne stiger ikke hos HAS i 2016

I denne uge har både Stofa, Yousee og Waoo meldt priserne ud for tv-pakkerne i 2016. Og for alle tre selskaber er der tale om højere priser. 
 
Nu er vi allerede blevet spurgt, om vores priser ændres og om de nu også stiger hos HAS. Og nej, det gør de ikke. De priser, som vi har meldt ud tidligere holder. Altså samme pris næste år for pakke 1 og 20 kr. mindre pr. måned for hhv. pakke 2 og 3 - og vi håber selvfølgelig, at vores medlemmer hurtigt gennemskuer, at det resultat så ikke bliver mindre ringe af, at priserne stiger hos dem, vi ellers skulle have købt programmer af.
 
Er du interesseret i at se næste års priser hos Stofa, Yousee og Waoo, så kan du finde artiklerne på recordere.dk - om Yousee og Waoo på hjemmesiden her, mens priserne fra Stofa kan ses her.

Flyt dit telefonnummer

I sidste uge gjorde vi opmærksom på, at medlemmer, der vil fortsætte med ip-telefoni efter den 1. febuar, allerede nu kan flytte telefonnummer ved at gå ind på vores hjemmeside. Du vil sikkert medgive, at det er noget lettere end andre gange, hvor du har været tvunget til at lave en masse papirarbejde.
 
Og allerede her efter en uge kan vi se, at mange medlemmer har benyttet sig af muligheden. Har du også ip-telefoni i dag - eller vil du have det efter den 1. februar - så flyt nummer eller opret dig her!

Følg med

Husk at følge med: 
- på hjemmesiden - se link på forsiden af www.has.dk
- på info-kanalen
- på foreningens facebook-side
- i lokalaviserne
- hør SkagaFM 
Frameld dig dette nyhedsbrev