Se indholdet i en browser

HAS bredbånd giver bonus

Netværket i HAS er nu opgraderet efter flere års arbejde. Og det bliver til glæde for alle medlemmer - ikke mindst de ca. 12.000 medlemmer, der får bredbånd fra foreningen. Hvordan kan du læse mere om i denne hilsen fra HAS.

Skulle vi ikke ses i weekenden?

HAS og YouSee deltager sammen på Hjørring Messen i den kommende weekend og det vil glæde os at se medlemmer og andre interesserede på vores stand.

I videoen her ved siden af fortæller formand Kurt Larsen, at youSee fortæller om et nyt produkt, youSee Streamer, der gør det lettere at håndtere tv og streaming med bare en fjernbetjening. Men han fortæller også lidt hemmelighedsfuldt, at der også kommer en nyhed om bredbånd.

Og ja, da vi har svært ved holde på en hemmelighed, så her kommer det: Vi giver

højere HAStigheder - til samme pris! 

Det er ikke første gang, at vi laver dette nummer. Men nu har vi opgraderet anlægget, og det skal da komme vores medlemmer til gode. Så glæd dig.

Hvordan det kommer til at foregå, kan du læse om herunder - eller du kunne jo vælge at komme og tage en snak med os i weekenden i Vendiahallen! Vi har også konkurrencer med gode præmier - bl.a. et tv. 

Sådan kommer ændringerne til at foregå

Allerede i den kommende uge vil de fleste af vores medlemmer få højere hastigheder - uden at prisen påvirkes. Se herunder den nærmere "køreplan".

Er du i tvivl om hvilke hastighed du har? - så gå ind på https://mit.has.dk eller tjek sidste faktura.

Hastigheden ændres i løbet af uge 44 fra 150/50 Mbit til 200/100 Mbit.
Bemærk: Hverken her eller ved de andre produkter ændrer vi ved prisen!
Dette her er favoritproduktet og nu gør vi det endnu bedre! Hastigheden ændres i løbet af uge 44 fra 300/75 Mbit til 500/100 Mbit. Senest i januar 2024 ændres uploadhastigheden til 500 Mbit.
For at kunne modtage den nye uploadhastighed kræver det, at du får en ny datadåse og at du har et Arris-modem. HAS kontakter de medlemmer, det er relevant for.
Hastigheden ændres i løbet af fjerde kvartal fra 600/100 Mbit til 1200/300 Mbit. Senest i januar 2024 ændres uploadhastigheden til 600 Mbit.
For at kunne modtage den nye uploadhastighed kræver det, at du får en ny datadåse og at du har et Arris-modem. HAS kontakter de medlemmer, det er relevant for.
Dem, der i dag har en 1200/300 Mbit-forbindelse skal fra 1. januar kun betale 249 kr. De sparer så 30 kr./md. og får 600 Mbit i upload ;-).
 
Så fremover vil du se os reklamere med disse tre skarpe priser på godt bredbånd:
Frameld dig dette!