Se indholdet i en browser

Glædelig jul og godt nytår

Året har været hæsblæsende for teknikere, support- og rådgivningsfolk på HAS-kontoret. Den største og mest gennemgribende opgradering af det store anlæg, der forsyner 17-18.000 i store dele af Hjørring-området med tv og bredbånd er gennemført. Lige på nær nogle ganske små områder, er det nu muligt at levere 1200 Mbit i det nye hybridfibernet. 

Bestyrelsen takker alle involverede på kontoret og "i marken" - men også vores medlemmer, der har taget imod med tålmodighed og forståelse for de korte afbrydelser, der har været. Nu er det tid til at ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Se i postkassen

Vi har tradition for at udsende en folder hvert år ved denne tid - således også i år. Så hold øje med indholdet i din postkasse og gem folderen, hvor vi fortæller om priser, kanaloversigt, mulighederne for bland-selv, streaming mv. 
 
Prisen på de produkter, vi nu har med bredbånd, har vi ikke gjort noget ved siden 2015! Det eneste, der er sket på den konto er, at hastigheden er øget!
 
Til gengæld må vi igen i år konstatere, at priserne på tv-abonnementerne stiger og atter en gang på grund af sport, rettighedshavere og stigninger hos leverandørerne. Selv om vi gør, hvad vi kan for at forhandle gode priser hjem, så er det meget vanskeligt i dette marked. 
 
Husk at tjekke folderen - og også, at har du udfordringer med bredbånd eller tv, så er vores support parat til at hjælpe dig.

Yousee-medarbejder på kontoret

Har du brug for hjælp til f.eks. bland-selv, streaming eller andet vedr. tv-kanalerne, så benyt dig af muligheden for at få en snak med en Yousee-medarbejder på HAS' kontor på Nørrebro. 
 
De kommende uger vil medarbejderen være på kontoret torsdage kl. 13-15. Denne service vil blive sat på pause fra starten af det nye år og indtil videre. Vi skal nok vende tilbage, når vi ved mere.

Kontoret har åbent

Skulle du få brug for os, så har kontoret åbent alle dage mellem jul og nytår - og supporten kan du også trække på som vanligt (se vores hjemmeside for flere oplysninger).

Frameld dig dette!