Se indholdet i en browser

En lille sommerhilsen fra os...

De har været privilligeret her på det seneste - dem, der interesserer sig for sport. EM-fodbold, tennis og Tour de France - og nu kommer så OL. Skal du nyde vejret eller skal du se tv - eller begge dele? Vi har et par nyheder her - og ønsker dig en rigtig god sommer.

Flere point til Bland selv

Har du allerede en Bland Selv-løsning – eller overvejer du at få det? I dag har vi to Bland Selv-løsninger: Bland Selv 11 og 36 med tv-kanalerne i pakke 1 + 11 eller 36 point. Disse point kan bruges til at vælge tv- eller streaming-tjenester efter eget valg.
 
Denne løsning suppleres nu, så man med Bland Selv 11 kan tilkøbe yderligere 10 point for 70 kr. om måneden. Det giver dig ekstra muligheder og mange nye kombinationsmuligheder.
Har du ved siden af en tv-pakke f.eks. Netflix, HBO eller en af de mange andre streamingtjenester, så tag et alvorligt greb i regnemaskinen. Du kan nemlig ofte spare penge ved at "trække" dine streamingtjenester ind i en "bland selv-løsning". Den nye løsning med 10 ekstra point kan kun fås ved at bestille direkte hos Yousee. Gå i YouSee-butikken i Østergade eller ring tlf. 70 70 40 70.
 
Vi vil efter sommerferien på vores hjemmeside lave et par konkrete eksempler på kombinationer, der viser dig fordelene – men vi er på den anden side sikre på, at du selv kan regne den ud, hvis du giver det et kig. Så hvorfor vente? - se priserne på Bland Selv på www.has.dk

OL på tv

Rettighederne til at sende fra OL i Tokyo er delt mellem DR og Discovery. Er du interesseret i f.eks. atletik, badminton, håndbold eller sejlsport, vil du kunne udsendelser på DR1 DR2 eller via streaming på DRTV. Vil du i stedet se landevejscykling, svømning eller basketball, så skal du forsøge at finde det på kanalerne fra vores nabolande fra Sverige, Norge og Tyskland, hvis du ikke vil tegne et abonnement på Discovery+.
 
Du kan få en meget fin oversigt over, hvilke sportsgrene, der kan ses hvor på digitalt.tv.

Hør radio på dit tv

Vi kan desværre ikke længere sende radiokanalen Radio Swiss Classic, så man kan trække det ind via antennekablet til deres radioer. Vi har haft nogle få henvendelser fra medlemmer om det, men vi har besluttet ikke at bekoste en ny forbindelse. Levetiden for FM-båndet med radiokanalerne er meget usikker. Radio- og tv-nævnet fortæller, at det er planen at slukke for FM-båndet og overgå til digital radio - og det er den vej, det også går her i foreningen.
 
Vi har siden efteråret 2016 "holdt hånden under" radio-kanalerne og er formentligt den sidste forening, der lukker for dem. Det sker nok i 2022, når vi skal bruge frekvenserne til bredbånd.
 
Vi har en aftale med YouSee om at sende nogle af radiokanalerne på tv, så det er muligt denne vej at høre mange radiokanaler - herunder Radio Swiss Classic. Den løsning må vi henvise til, hvis medlemmer ikke vil finde en anden digital platform - f.eks. fra radioens hjemmeside, hvor kanalen kan høres.

Tyverialarm i hjemmet - gennem HAS

Efter sommerferien vil der være flere huse, der kommer til at stå tomme i løbet af arbejdsdagen, når den fulde genåbning efter corona forhåbentligt bliver en realitet. Er du klar til at lade dit hus være "alene hjemme"?

En tyverialarm i hjemmet beskytter dine værdier og giver tryghed. HAS tilbyder i samarbejde med El-service Nord et professionelt alarmsystem uden månedlige gebyrer. Du kan vælge mellem to pakker, og til hver løsning kan du tilkøbe elementer, så du får det, der passer til dit hjem.

Du kan få rentefri finansiering af din alarm. Beløbet er opdelt i to: Et beløb, der afregnes direkte med El-service Nord, som står for montering og anden del opkræves som abonnement over 24 måneder sammen med betaling for dit bredbånd eller tv-pakke.

Vidste du i øvrigt, at udgifterne til installation kan trækkes fra i skat som håndværkerfradrag? 

Se mere på www.has.dk -> Foreningen -> Medlemsfordele.

Hjælp i sommerferien

Selv om vi ganske vist skruer en anelse ned for bemandingen, så fortvivl ikke: Får du brug for hjælp, så der er folk på kontoret. Vi holder åbent hele sommeren ;-).

Virtuel generalforsamling

Det er efterhånden lidt tid siden, men bør vel omtales: Vi valgte i 2020 at aflyse generalforsamlingen pga corona-situationen, men i år valgte vi at afvikle den digitalt. De relativt få deltagere fik beretningen om, at foreningen fortsat kører godt, at vi får flere medlemmer, der vælger bredbånd fra HAS, at økonomien er rigtig god og at vi fortsat arbejder på at vedligeholde og udbygge vores net. Så ikke noget ny på den front. Det var der heller ikke i valget af bestyrelsen. Der var genvalg til de 4, der var på valg. 

Bestyrelsen består fortsat af:

  • Kurt Larsen
  • Brian Thomasberg
  • Michael Bermann
  • Lars Østergaard
  • Anders Sand-Jensen
  • Niels Viberg
  • Michael Nielsen
Frameld dig dette!